Rhodiola Alive Gefermenteerde Rhodiola Bio

29,95

Rhodiola Alive Bio

Gefermenteerde Rhodiola

Rhodiola Rosea wordt voornamelijk gevonden in gebieden die te maken hebben met extreme condities, zoals in Siberie en Noord-Azie. Living Nutrition gebruikt een uniek fermentatie proces om de opname van Rhodiola significant te verbeteren en daarnaast de werkzame actieve stoffen beter naar voren te laten komen.

Toepassing van Rhodiola Alive

✅ helpt bij fysieke stress
✅ voorkomt vermoeidheid
✅ werkt ondersteunend op het zenuwstelsel
✅ versnelt sport herstel
✅ helpt bij een moderne overwerkte levensstijl
Artikelnummer: 1566 Categorie: Tag:

Beschrijving

Rhodiola Alive Living Nutrition Alive Collection

Onderdeel van onze kruiden extracten …

Gefermenteerde Kruiden Supplementen

De collectie van Living Nutrition bestaat uit kefir-kombucha gefermenteerde producten die zijn geinspireerd door natuurlijke geneeskruiden uit het verre verleden. Door gebruik te maken van oude traditionele recepturen die door de generaties zijn doorgegeven is Living Nutrition erin geslaagd om de beste biologische ingredienten te fermenteren door een uniek kefir-kombucha fermentatie process.

Living Nutrition maakt gebruik van een uniek fermentatie process om de hoeveelheid gezonde voedingstoffen sterk te verhogen en om de werkzame stoffen nog beter hun werking te kunnen laten doen. Living Nutrition formules worden aanzienlijk beter opgenomen dan gewone voedingssupplementen die niet gefermenteerd zijn.

Door fermentatie krijg je een enzymrijk product, vol met microflora in een organische voedselmatrix dat het lichaam heel gemakkelijk kan opnemen en verwerken.

Alle producten zijn biologisch gecertificeerd door de Soil Association, vrij van toevoegingen, bindmiddelen en vulstoffen en kunnen ook door veganisten worden gebruikt.

Kenmerken van Rhodiola Alive

 • biologische Rhodiola
 • gefermenteerd
 • ultieme opname
 • zeer sterke werking
 • 60 capsules

Gebruiksaanwijzing Rhodiola Alive

Volwassenen: 1 tot 2 capsules per dag, met of zonder voedsel.

Gezondheidseffecten Rhodiola Alive

 • Helpt bij het verwerken van fysieke stress
 • Verhoogt de weerbaarheid
 • Is ondersteunend voor het zenuwstelsel
 • Ondersteunt bij sport herstel
 • Helpt bij een overwerkte levensstijl

Over Living Nutrition

Living Nutrition is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden. Hij gebruikt deze oude wijsheid om ons unieke kefir-kombucha fermentatieproces te creëren.

 • Natuurlijk en puur
 • Geen GMO-ingrediënten
 • Duurzame, traditionele methoden
 • Biologisch gecertificeerd

Living Nutrition Fermentatieproces

Living Nutrition fermenteert zijn ingrediënten met een kefir-kombucha fermentatie, waarbij ze gebruik maken van hun unieke 35 stammen micro-organismen. Zodra de fermentatie is voltooid, stellen ze de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben veilig met behulp van een delicaat vriesdroog-proces.

Living Nutrition gebruikt nooit warmte, druk, onnatuurlijke processen of onnatuurlijke ingrediënten zoals vulstoffen, bindmiddelen of additieven. Al hun producten zijn geschikt voor veganisten, coeliakie-patiënten en vegetariërs.

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Geschikt voor diabetici
 • Géén conserveringsmiddelen
 • Gluten-& lactose-vrij
 • Veganistisch
 • Vegetarisch

Meest gestelde vragen over Rhodiola

Is Rhodiola veilig?

Rhodiola is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met de Rhodiola wortel en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen. Het gebruik van supplementen met Rhodiola rosea is veilig, zelfs bij hoge doseringen. Rhodiola heeft een opmerkelijk lage toxiciteit. In wetenschappelijke studies is de veiligheid getest tot hoeveelheden van maar liefst 235.000 mg. De meeste mensen gebruiken 500 mg per dag. Het gebruiken van Rhodiola is dus zeer veilig vergeleken met veel andere kruiden.

Heeft Rhodiola bijwerkingen en nadelen?

Het is af te raden om Rhodiola te combineren met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals anti-depressiva. Als je lijdt aan een bipolaire stoornis, manische stoornis of als je MAOI’s (monoamino-oxidaseremmers blokkeren de werking van monoamino-oxidase) neemt, wordt het ten zeerste aanbevolen om eerst een arts te raadplegen.

Rhodiola kan de activiteit van CYP2C9 beïnvloeden. Cytochroom P 450 is in de lever betrokken bij metabolisme en oxidatie van endogene en xenobiotische stoffen, zoals synthetische medicijnen. CYP 2C9 is een enzym dat een onderdeel uitmaakt van dit systeem.

Kan je nog wel slapen na het gebruik van Rhodiola?

Veel mensen vragen zich af of je nog wel goed kunt slapen na het gebruik van Rhodiola. Rhodiola geeft energie, maar stimuleert niet zoals cafeïne dat doet. Door de verbeterde stressrespons na gebruik van Rhodiola gaan mensen juist beter slapen, slapen ze makkelijker in en worden uitgeruster wakker.

Wat zijn de ervaringen met Rhodiola?

Veel mensen gebruiken Rhodiola langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Rhodiola productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om die te bekijken, ervaringen van andere mensen kunnen helpen bij jouw keuze!

Is jullie Rhodiola anders dan de Rhodiola van de Kruidvat en de Tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: “Waar is de beste Rhodiola te koop?” Wij leveren enkel de beste Rhodiola waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij verkopen enkel de hoogste kwaliteit aan Rhodiola producten en niet de normale doorsnee drogisterij kwaliteit.

Wanneer begin ik de effecten van Rhodiola te voelen?

Hoe snel werkt Rhodiola? Rhodiola is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Rhodiola voelen de effecten na 3-6 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Rhodiola te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Klinisch bewezen Alive Collection

 • Verbeterde biologische beschikbaarheid (opname in het lichaam)
 • Verhoogde voedingsstoffen tot 1000%
 • Grotere ontstekingsremmende effecten
 • Zeer sterke antioxidant effecten
 • Sterk verhoogde effecten op de gezondheid

Extra informatie

gtin13

5060409330158

merk

Living Nutrition

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rhodiola Alive Gefermenteerde Rhodiola Bio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.