Kruiden extracten

Kruiden kunnen niet alleen het eten een stukje lekkerder maken, ze dragen ook bij aan een verbetering van je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Kruiden bevatten grote hoeveelheden geconcentreerde antioxidanten en bioactieve stoffen. Flavonoïden boosten je gezondheid en werken levensverlengend. Gedroogde of verse kruiden zijn immuunsysteem verbeterendn en hebben een antiseptische werking.
Verbeter uw algehele welzijn met ons assortiment aan Kruiden Extracten
Door de geschiedenis heen hebben onze voorouders vertrouwd op tal van kruiden en specerijen, niet alleen voor het koken, maar ook voor hun krachtige genezende eigenschappen. Weinigen hebben de tand des tijds net als kurkuma overleefd, misschien wel het meest goed bestudeerde voedingssupplement in de moderne natuurlijke geneeskunde.
Kurkumawortelpoeder is afkomstig van de Curcuma longa plant, een soort gember afkomstig uit Zuidoost-Azië. De curcuminoïden erin hebben krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende activiteit met een breed scala aan toepassingen en voordelen en zeer weinig bijwerkingen .
De beste kurkumasupplementen hebben een combinatie van curcumine en zwarte peper (piperine) om de absorptie te verbeteren en de effectiviteit te maximaliseren. Maar wat zijn de gezondheidsvoordelen van kurkuma en curcumine?

Kruiden extracten

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond