Ashwagandha Alive Gefermenteerde Ashwagandha Bio

26,95

Ashwagandha Alive Bio

Gefermenteerde Ashwagandha

Ashwagandha Alive is een door fermentatie geactiveerd product dat Ashwagandha bevat. Dit kruid is bekend uit de Ayurveda en wordt ook wel Indiase ginseng genoemd. Het wordt al eeuwenlang als heilzaam poeder gebruikt. Ayurveda is een traditionele geneeswijze uit het oude India en de Vedische hoge cultuur.

In de Ayurvedische praktijken wordt veelvuldig gebruikgemaakt van geneesmiddelen op basis van kruiden en mineralen. Dankzij de fermentatie bevat Alive Ashwagandha hoge gehaltes aan gunstige voedingsstoffen. Ashwagandha is een adaptogeen kruid. Een adaptogeen kruid helpt je in stressvolle situaties.

Toepassing van Ashwagandha Alive

✅ helpt sterk bij koorts
✅ vermindert ontstekingen en besmettingen
✅ is ondersteunend bij een verzwakt immuunsysteem
✅ perfect bij een slecht humeur
✅ helpt bij stress

Artikelnummer: 1628 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ashwagandha Alive Living Nutrition Alive Collection

Onderdeel van onze kruiden extracten …

Gefermenteerde Kruiden Supplementen

De collectie van Living Nutrition bestaat uit kefir-kombucha gefermenteerde producten die zijn geinspireerd door natuurlijke geneeskruiden uit het verre verleden. Door gebruik te maken van oude traditionele recepturen die door de generaties zijn doorgegeven is Living Nutrition erin geslaagd om de beste biologische ingredienten te fermenteren door een uniek kefir-kombucha fermentatie process.

Living Nutrition maakt gebruik van een uniek fermentatie process om de hoeveelheid gezonde voedingstoffen sterk te verhogen en om de werkzame stoffen nog beter hun werking te kunnen laten doen. Living Nutrition formules worden aanzienlijk beter opgenomen dan gewone voedingssupplementen die niet gefermenteerd zijn.

Door fermentatie krijg je een enzymrijk product, vol met microflora in een organische voedselmatrix dat het lichaam heel gemakkelijk kan opnemen en verwerken.

Alle producten zijn biologisch gecertificeerd door de Soil Association, vrij van toevoegingen, bindmiddelen en vulstoffen en kunnen ook door veganisten worden gebruikt.

Kenmerken van Ashwagandha Alive

 • biologische Ashwagandha
 • gefermenteerd
 • ultieme opname
 • zeer sterke werking
 • 60 capsules

Gebruiksaanwijzing Ashwagandha Alive

Volwassenen: 1 tot 2 capsules per dag, met of zonder voedsel.

Gezondheidseffecten Ashwagandha Alive

 • Helpt sterk bij koorts
 • Vermindert ontstekingen en besmettingen
 • Is ondersteunend bij een verzwakt immuunsysteem
 • Perfect bij een slecht humeur
 • Helpt bij stress

Over Living Nutrition

Living Nutrition is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden. Hij gebruikt deze oude wijsheid om ons unieke kefir-kombucha fermentatieproces te creëren.

 • Natuurlijk en puur
 • Geen GMO-ingrediënten
 • Duurzame, traditionele methoden
 • Biologisch gecertificeerd

Living Nutrition Fermentatieproces

Living Nutrition fermenteert zijn ingrediënten met een kefir-kombucha fermentatie, waarbij ze gebruik maken van hun unieke 35 stammen micro-organismen. Zodra de fermentatie is voltooid, stellen ze de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben veilig met behulp van een delicaat vriesdroog-proces.

Living Nutrition gebruikt nooit warmte, druk, onnatuurlijke processen of onnatuurlijke ingrediënten zoals vulstoffen, bindmiddelen of additieven. Al hun producten zijn geschikt voor veganisten, coeliakie-patiënten en vegetariërs.

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Geschikt voor diabetici
 • Géén conserveringsmiddelen
 • Gluten-& lactose-vrij
 • Veganistisch
 • Vegetarisch

Meest gestelde vragen over Ashwagandha

Is Ashwagandha veilig?

Ashwagandha is een voedingssupplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Ashwagandha en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Ashwagandha bijwerkingen en nadelen?

Ashwagandha is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeldzaam. Hoewel het kruid gezien wordt als veilig is het niet aan te raden voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Het kruid geeft geen gewenning.

Je hoeft dus niet bang te zijn voor een verslaving. Neem je medicatie zoals antidepressiva, dan kan Ashwagandha de effecten van het medicijn versterken. Ook alcohol zou de effecten van Ashwagandha kunnen versterken. Wees voorzichtig of spreek met je arts als je bloeddrukverlagende middelen gebruikt: de (systolische, diastolische) bloeddruk kan dalen bij gebruik van Ashwagandha.

Als je benzodiazepines, barbituraten en andere sedativa gebruikt: Ashwagandha versterkt mogelijk de werking hiervan. Als je diabetes hebt: Ashwagandha kan de bloedglucosespiegel verlagen.

Heeft Ashwagandha invloedt op de schildklier?

Ja, in sommige gevallen stimuleert Ashwagandha de schildklier. Als je schildklierhormonen slikt, of problemen hebt met de schildklier moet je dus voorzichtig zijn. Als je Ashwagandha neemt wanneer je al een teveel aan schildklierhormoon in het bloed hebt kan er in zeldzame gevallen thyreotoxicose optreden.

Er is sprake van thyreotoxicose wanneer er een teveel aan schildklierhormoon in het bloed aanwezig is. Het is veilig om Ashwagandha in te nemen bij een traagwerkende schildklier. Echter als je medicijnen voor de schildklier gebruikt is het raadzaam om eerst je arts raad te plegen.

Ashwagandha in combinatie met antidepressiva?

Wanneer je dit soort medicatie neemt dan kan Ashwagandha deze effecten kan versterken.

Is Ashwagandha verslavend?

Nee, Ashwagandha geeft geen gewenning en is niet verslavend.

Is te veel Ashwagandha schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Ashwagandha, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Ashwagandha te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Hoe en hoelang moet je Ashwagandha gebruiken?

De meeste mensen gebruiken het tenminste een paar maanden achterelkaar. In principe kun je geheel veilig Ashwagandha net zo lang als je wilt gebruiken.

Wanneer kan ik Ashwagandha het best innemen?

Wanneer je Ashwagandha moet innemen hangt af van waarvoor je het wil gebruiken. Neem het ‘s ochtends in voor stress of ‘s avonds met een warme beker melk voor slaap. Het werkt vrij snel, je kunt na een week (voor anderen twee week) al de eerste effecten ondervinden. Voor een optimaal resultaat kun je Ashwagandha het beste voor een langere periode gebruiken. Tenminste een paar maanden. Heb je advies nodig over hoe je een product het beste kan gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

Wat is de beste Ashwagandha dosering?

De dosering is afhankelijk van welk product je kiest. Een typische dosering van een capsule is tussen de 0,5 en 2 gram. De dosering van een Ashwagandha poeder varieert sterk en begint bij ongeveer 50 milligram, maar kan oplopen tot 6 gram. Voor een normale ondersteuning is een halve thee lepel (1 gram) voldoende, voor andere toepassingen kan meer gebruikt worden. Begin altijd met een lichte dosis (circa 500 mg). Hoge doseringen moeten in meerdere porties over de dag verdeeld worden. Voor de juiste dosering kun je het beste de gebruiksaanwijzing van het desbetreffende producten raadplegen.

Wat zijn de ervaringen met Ashwagandha?

Veel mensen gebruiken Ashwagandha langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Ashwagandha productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om die te bekijken, ervaringen van andere mensen kunnen helpen bij jouw keuze!

Is jullie Ashwagandha anders dan de Ashwagandha van de tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: “Waar is de beste Ashwagandha te koop?” Wij leveren enkel de beste Ashwagandha waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij verkopen enkel de hoogste kwaliteit aan Ashwagandha producten en niet de normale doorsnee drogisterij kwaliteit.

Wanneer begin ik de effecten van Ashwagandha te voelen?

Hoe snel werkt Ashwagandha? Ashwagandha is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Ashwagandha voelen de effecten na 2-3 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Ashwagandha te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Klinisch bewezen Alive Collection

 • Verbeterde biologische beschikbaarheid (opname in het lichaam)
 • Verhoogde voedingsstoffen tot 1000%
 • Grotere ontstekingsremmende effecten
 • Zeer sterke antioxidant effecten
 • Sterk verhoogde effecten op de gezondheid

Extra informatie

gtin13

5060409330288

merk

Living Nutrition

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ashwagandha Alive Gefermenteerde Ashwagandha Bio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.